Lommers Welding: een begrip in de laswereld


Lasbedrijf Lommers Welding, gevestigd in Purmerend, is in 2009 opgericht door Henk en Gerda Lommers. Het familiebedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in de laswereld. De gecertificeerde lassers werken op locatie én in de werkplaats aan diverse grootschalige projecten door geheel Nederland. Lommers Welding werkt onder andere samen met Schiphol, BAM en Heijmans.

De medewerkers van Lommers Welding bieden hun klanten aandacht én kwaliteit waardoor de klant maatwerk en een totaalpakket van ontwerp tot en met uitvoering ontvangt.

About Image
About Image
About Image
About Image

Hoge kwaliteit en maatwerk


Lommers Welding werkt met VCA, de NEN 1090 norm, de ISO 3834-2 norm en de ISO 9001 norm. Samen met de keuze voor hoogstaande materialen en gecertificeerde lassers krijgt de klant laswerk op maat.

De lassers van Lommers Welding hebben veel ervaring met diverse branches. Van de weg- en waterbouwsector tot aan de voedingsindustrie.

Zes lasbussen worden ingezet om de gecertificeerde lasers, gereedschap en diverse onderdelen naar diverse locaties in Nederlands te brengen zodat alles aanwezig is om op locatie aan het werk te gaan.

De staalconstructies, welke in de werkplaats van Lommers Welding worden gemaakt, zijn allen voorzien van een CE-markering. Hierdoor ontvangt de klant een product van de hoogste kwaliteit welke aansluit op de gestelde wettelijke eisen.